• 1 Οι ψυχικές ασθένειες δεν είναι μεταδοτικές,
    η προκατάληψη όμως ναι.
  • 3 Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.

    Albert Camus (1913-1960), Γάλλος Συγγραφέας (Νόμπελ 1957)
  • 2 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 4 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 5 Για κάθε άνθρωπο που παραπατά ή χάνει τον δρόμο του, υπάρχει ένα χέρι να τον σηκώσει και να τον στηρίξει ώστε να ξαναβρεί την ρότα του.
Εκτύπωση
PDF

Ομάδα εποπτείας διαιτολόγων

Tον Μάιο ξεκινά νέα ομάδα εποπτείας ειδικών διατροφολόγων κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται συζήτηση περιστατικών.

Καθώς το επάγγελμα του διαιτολόγου είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και απαιτεί πλήρη κατανόηση των συναισθημάτων τόσο του ειδικού όσο και του ανθρώπου που έχει απέναντι του, σκοπός της ομάδας είναι η ανάλυση των περιστατικών, το μοίρασμα εμπειριών και η έκφραση των συναισθημάτων των ειδικών κατά την διάρκεια της εργασίας τους.

Επίσης, σε κάθε συνάντηση αναλύονται και θεωρητικά θέματα όπως η βουλιμία, η νευρική ανορεξία, η εικόνα σώματος κ.ά

Σε ένα κλίμα αποδοχής και ασφάλειας καλούνται οι ειδικοί να εκφραστούν, να ακούσουν και να παρατηρήσουν τον εαυτό τους μέσα από το πρίσμα της ομάδας.

 

Οι συναντήσεις της ομάδας εποπτείας πραγματοποιούνται 1 φορά τον μήνα, διαρκούν 2 ώρες και η ημέρα και ώρα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης των συμμετεχόντων.

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ/συνάντηση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος
Αγίας Σοφίας 1, Νέα Σμύρνη, 17123, 2109314018, consulting@therapy-center.gr