• 1 Οι ψυχικές ασθένειες δεν είναι μεταδοτικές,
    η προκατάληψη όμως ναι.
  • 3 Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.

    Albert Camus (1913-1960), Γάλλος Συγγραφέας (Νόμπελ 1957)
  • 2 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 4 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 5 Για κάθε άνθρωπο που παραπατά ή χάνει τον δρόμο του, υπάρχει ένα χέρι να τον σηκώσει και να τον στηρίξει ώστε να ξαναβρεί την ρότα του.
Εκτύπωση
PDF

Ομάδα γυναικών

"Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ"

Μια νέα ομάδα που απευθύνεται σε γυναίκες ξεκινάει τον Μάιο. Η ομάδα θα διαπραγματευτεί θέματα που σχετίζονται με την παχυσαρκία, την βουλιμία, τις κρίσεις υπερφαγίας και οτιδήποτε αφορά τη σύνδεση της συναισθηματικής κατάστασης μιας γυναίκας και της στάσης της απέναντι στο φαγητό. Στόχος της ομάδας είναι η έκφραση των συναισθημάτων και το μοίρασμα των εμπειριών με σκοπό την καλύτερη κατανόηση του εαυτού, την βελτίωση της εικόνας σώματος και της αυτοεκτίμησης.
Η ομάδα θα αποτελείται από 4 έως 6 άτομα και θα είναι κλειστή.

Διάρκεια: 1.30 ώρα
Κόστος: 60 ευρώ/μήνα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος
Αγίας Σοφίας 1, Νέα Σμύρνη, 17123, 2109314018, consulting@therapy-center.gr