• 1 Οι ψυχικές ασθένειες δεν είναι μεταδοτικές,
    η προκατάληψη όμως ναι.
  • 3 Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.

    Albert Camus (1913-1960), Γάλλος Συγγραφέας (Νόμπελ 1957)
  • 2 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 4 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 5 Για κάθε άνθρωπο που παραπατά ή χάνει τον δρόμο του, υπάρχει ένα χέρι να τον σηκώσει και να τον στηρίξει ώστε να ξαναβρεί την ρότα του.
Εκτύπωση
PDF

Εμείς μπροστά στην κρίση

Στις  10 & 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις σχετικά με το πώς ο καθένας βιώνει την οικονομική κρίση σήμερα.

Ενοχές, αγωνία, φόβοι πλημμυρίζουν τον καθένα και καθιστούν την καθημερινότητα πιο δύσκολη. Σκοπός λοιπόν των συναντήσεων είναι καταρχήν το μοίρασμα των συναισθημάτων και των προβληματισμών που έχει ο καθένας σχετικά με τα νέα δεδομένα ζωής.

Μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης, θα τεθεί το ερώτημα σχετικά με την ανάγκη διαχείρισης της κρίσης αλλά και διαχείρισης του εαυτού μας. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα θα επεξεργαστεί θέματα σχετικά με:

- Τι σημαίνει κρίση για τον καθένα; Τι συναισθήματα προκαλεί;

 

-Βοήθειες και εμπόδια για την διαχείριση της κρίσης

 

-Ενίσχυση αυτοεκτίμησης

 

- Αναζήτηση προσωπικού νοήματος ζωήςΤο σεμινάριο αποτελείται από δύο συναντήσεις:

10/10/12: 18.30-19.30

17/10/12: 18.30-19.30

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ και για τις δύο συναντήσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος
Αγίας Σοφίας 1, Νέα Σμύρνη, 17123, 2109314018, consulting@therapy-center.gr