• 1 Οι ψυχικές ασθένειες δεν είναι μεταδοτικές,
    η προκατάληψη όμως ναι.
  • 3 Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου.

    Albert Camus (1913-1960), Γάλλος Συγγραφέας (Νόμπελ 1957)
  • 2 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 4 Δεν υπάρχουν προβληματικοί άνθρωποι, παρά μόνο «προβληματικές ματιές» που ρίχνουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και στους γύρω τους.
  • 5 Για κάθε άνθρωπο που παραπατά ή χάνει τον δρόμο του, υπάρχει ένα χέρι να τον σηκώσει και να τον στηρίξει ώστε να ξαναβρεί την ρότα του.
Εκτύπωση
PDF

Βιογραφικό

Ολοκλήρωσα σπουδές ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( Αριθμός νόμιμης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος: 421 ). Απέκτησα τον τίτλο του μεταπτυχιακού προγράμματος «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας», της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών , όπου εξειδικεύτηκα στη διαχείριση του στρες αλλά και στις συμπεριφορές υγείας και στις ασθένειες που σχετίζονται με αυτό.

Ειδικεύτηκα στη συστημική -οικογενειακή και ομαδική-ψυχοθεραπεία και εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό βιογραφικό μου σημείωμα εδώ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ψυχολόγος
Αγίας Σοφίας 1, Νέα Σμύρνη, 17123, 2109314018, consulting@therapy-center.gr